s

Jos ei täältä löydy, niin mistä sitten?

Yleistä

Olet ehkä ensimmäistä kertaa tilaamassa orkesteria juhliisi, etkä oikein tiedä mitä haluaisit ja miten edetään. Tässä kolme sivua meidän näkemystämme aiheesta.

Tärkein on tietysti se, millaista musiikkia haluat juhlissa kuulevasi ja miten se esitetään. Kaikkien bändien esittelyistä löytyy biisilistat, jotka kannattaa tutkia. Muusikkomme ovat taitavia ja monipuolisia, joka tarkoittaa myös sitä, että musiikki voidaan esittää monella eri tavalla. Mikäli haluat pelata varman päälle, tilaat bilebändin soittamaan bilemusaa ja duon soittamaan trubaduuriralleja. Asia ei kumminkaan ole aina näin. Voimme toteuttaa erittäin ennakkoluulottomia ja raikkaita esiintymisiä vaikka akustisella kokoonpanolla. Tällöin ihmisille jää oikeasti mieleen, että "hetkinen, siellä oli ihan mieletön bändi joka soitti tosi omaperäisesti ".

Yksi vaikuttava asia on myös yleisömäärä. Mitä enemmän väkeä, sitä helpompi on tilaisuuteen valita isompi bändi. Pieni kokoonpano toimii hyvin isoissakin tilaisuuksissa, mutta pienessä tilaisuudessa saattaa iso kokoonpano tuntua ja kuullostaa liiottelulta. Noin karkeasti yleistettynä alle 50 hengen juhliin ei kannata tuoda nelihenkistä bändiä. Myös tila vaikuttaa. Kvartetin saa kyllä mahtumaan pieneenkin kartanon nurkkaan, mutta ajaako se asiaansa? Duo / trio saa yhtä hyvin kovan menon aikaiseksi ja tulee myöskin "lähemmäs yleisöä". Isossa tilassa on väkimääräkin isompi jolloin selkeämpi valinta on isompi bändi, ellei lähdetä tekemään jotain erityisohjelmaa.

Laita tarjouskysely, otamme yhteyttä ja keskustellaan, mitä juuri te haluatte. [Jatkuu seuraavalle sivulle]